e-pošta (naročanje): rezervacija.pregled@siol.com | GSM: 040 653 682 (pon - petek: 15h - 18h)| Telefon: 059 958 842 (tel. tajnica)|  Fax: 059 988 100

DRUGO MNENJE ZA PODROČJE NEVROLOGIJE IN NEVROLOŠKE INTENZIVNE TERAPIJE

 
Zavedamo se, da so postavljene diagnoze včasih lahko takšne, da nas po nepotrebnem tudi dodatno prestrašijo, hkrati pa ne dobimo dovolj razčlenjenega mnenja glede možnosti zdravljenja, ki obstajajo pri nas ali pa v tujini. V nas se ob pogosto premalo pojasnjenem stanju poraja dvom o diagnozi in predlaganih načinih zdravljenja ter možnostih dodatne diagnostike za razjasnitev stanja. Včasih ob pomanjkanju časa za razgovor z zdravnikom specialistom niti ne dobimo dobrega vpogleda o morebitnih zapletih zdravljenja, o tem ali lahko pride ob odlašanju zdravljenja do poslabšanja že načetega zdravja, o prognozi bolezni, itd.
 
Tu vam lahko priskočimo na pomoč, saj na podlagi predložene medicinske dokumentacije in osebnega pregleda izdelamo za vas drugo mnenje za področje nevrologije ali nevrološke intenzivne terapije.  
 
Predno se odločite za to, predlagamo da s svojim osebnim zdravnikom izdelate načrt za to in pripravite kopije zgodovine bolezni, opravljenih preiskav in zdravljenja. Da na samem pregledu ne izgubljamo časa z prebiranjme dokumentacije ali rpegledovanjem slik, je dobrodošlo, da pripravite pisno poročilo o vaših težavah in vprašanja in nam jih predhodno pošljete na naslov: Zdravstveni nasveti, Šmartinska 72, 1000 Ljubljana. Če pošiljate dokumentacijo priporočeno (npr. če so priloženi originalni ploščki (CD-ji) z MR, CT ali podobnimi preiskavami), pa jo pošljite na naslov Zdravstveni nasveti, Kamnik pod Krimom 86e, 1352 Preserje.
Ob samem pregledu bomo lažje nato z dodatnimi vprašanji poglobili spoznavanje vaših težav in ustrezneje svetovali. Zaželeno je tudi poročilo vašega osebnega zdravnika, ki pozna dobro vaše zdravstveno stanje in probleme. Lahko ga pošlje ločeno na enega izmed omenjenih naslovov.
 
Za sam pregled in dodatna vprašanja imamo na voljo 30 minut. Strošek izdelave drugega mnenja ne vključuje morebitne dodatne konzultacije (npr. konzultacija s specialistom nevroradiologom, itd.) ali konzultacija pri drugem specialistu. O taki nameri vas bomo predhodno obvestili in se dogovorili za te morebitne dodatne stroške (gljete Naročanje na pregled - Cenik stroitev).    


Kontaktni obrazec (Preko elektronskih medijev svetovanja ne opravljamo !)

Ambulanta

Šmartinska cesta 72 (ATRIUM)
1000 Ljubljana
tel: 059 958 842 (tel. tajnica)
fax: 059 988 100
GSM 040 653 682 (pon.-petek 15h-18h)
e-mail: nasveti.svigelj@siol.net
e-pošta (naročanje): rezervacija.pregled@siol.com